office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Scaune și gradene   |   Scaune pentru stadion

Scaune pentru stadion și săli de sport

Oferim scaune pentru stadioane, săli de sport, săli polivalente, săli ale cluburilor sportive private. Scaunele pot fi fixate ori pe tribune ori pe sisteme telescopice / gradene telescopice. Toate scaunele de mai jos pot fi folosite atât în interior cât şi în exterior, fiind produse din materiale de înaltă calitate şi protejate de razele UV. Astfel scaunele îşi vor păstra culorile, vii, lucioase şi atrăgătoare pentru un timp îndelungat. Contactează-ne, povesteşte-ne detaliile proiectului tău şi noi venim cu soluţia!

Pot fi folosite atât în interior cât și în exterior pentru stadioane, săli polivalente, săli de sport în universități, școli, cluburi sportive.

Scaunele de plastic pentru stadion fără spătar pot fi montate direct pe tribună sau pe sistemele telescopice retractabile / gradene.

Scaunele pliabile pot fi ori de plastic ori cu tapițerie. Pot fi realizate cu sau fără cotiere, mese de scris, picioare fixate de sol, etc.

Când utilizatorul se ridică din poziția șezut, spătarul și cotiera sunt închise împreună. Când fotoliul este închis lasă un spaţiu larg în zona de trecere.

Scaune pentru public pentru stadioane şi săli de sport

pentru stadioane, săli polivalente, săli de sport şi cluburi sportive fotbal sau alte sporturi.

Scroll to top