office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Podele și covoare PVC   |   Podele de dans

PODELE DE DANS

Podele de dans oferă o protecție suplimentară dansatorilor și se acoperă cu un covor de vinil sau cu o suprafață aprobată din lemn de esență tare. Poți alege podele ce se montează permanent sau sunt portabile și le poți lua cu tine în turnee și deplasări. Podele se pretează pentru tot felul de spaţii interioare sau exterioare provocatoare şi îţi creează instant un studio sau o scena profesionistă de dans. 

PREMIUM

un sistem modular portabil de panouri de podea suspendată pentru a oferi o amortizare uniformă și consistentă a șocurilor.

PREMIUM

O dezvoltare ulterioară a renumitului sistem de panouri modulare portabile Liberty, conceput cu o durabilitate sporită și pentru spații provocatoare.

PREMIUM

Sistem multifuncțional de podea suspendată, instalat permanent, complet plutitor, fără fixări pe subsol și fără pregătire prealabilă a solului. 

PREMIUM

Sistem modular de panouri de podea suspendată, rentabil, conceput pentru instalarea permanentă sau semipermanentă, ușor de instalat.

PREMIUM

este un sistem de podea suspendată, montată permanent, premium, pentru o amortizare puternică a șocurilor.

BUDGET FRIENDLY

este un sistem de podea suspendată, cu o grosime totală de 47 mm, ce combină perfect avantajele de confort și siguranță ale sistemelor elastice în zonă și în punct.

Scroll to top