office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Podele și Covoare PVC   |   Covoare PVC pentru scenă   |  Harlequin Marine™

Marine covor pvc vinil pentru dans rezistent la alunecare pentru scena lucios dans studio de practica la domiciliu sala profesionala balet dans contemporan percusiv sportiv streetdance zumba aerobic yoga televiziune studio film operă teatru expoziții spectacole festivaluri prezentări de modă concerte evenimente artistice

PREMIUM

Covor PVC scenă

Harlequin Marine™

descriere

Harlequin Marine ™ a fost special dezvoltat pentru a îndeplini standardele de ignifugare Codul FTP IMO și standardele marine. Este un covor rezistent și versatil de vinil pentru dans și scenă, ideal pentru utilizarea multifuncțională pe bărci și nave.

 

Harlequin Marine ™ este instalat pe scară largă pe vase de croazieră și este conform cu standardele marine de incendiu. Este potrivit pentru instalare permanentă și pentru montarea în spații închise pe nave maritime sau pentru nave de croazieră.

Harlequin Marine ™ este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea multifuncțională, dansuri diverse, inclusiv flamenco, irlandez și tap, concerte, televiziune, spectacole de teatru și operă.

Harlequin Marine ™ este un ring de dans din PVC omogen și rezistent. Este rezistent la foc, cu o suprafață ușor marmorată pentru a rezista la zgârieturi și a ascunde urmele. Poate fi așezat pe orice podea dură și netedă și poate fi o alegere excelentă împreună cu o podea cu arcuri Harlequin.

SPECIFICAŢII tehnice

Covor PVC PORTABIL sau PERMANENT
Lațimea rolei 2
 m
Lungimea rolei 20m
Grosimea covorului mm 
Greutate 3.35 kg/m²
Clasa de ignifugare IMO FTP Code part 2 & 5

UTILIZARE

  • Dans şi ringuri de dans
  • Săli multifuncționale
  • Scene pentru evenimente sociale şi de divertisment
  • Spectacole de teatru, operă, culturale, mondene
  • Concerte

Negru

Scroll to top