office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Podele și Covoare PVC   |   Podele de dans   |   Combiflex

podea suspendata acoperita de covor din vinil pvc sportiv pentru salile de sport ale scolilor, gradinitelor, universitatilor, sali polivalente, centre si studiouri de fitness, aerobic, yoga, arte martiale, sali gimnastica, scrima, jocuri cu mingea, volei, backet, fotbal, vestiare, sali de competitii

BUDGET FRIENDLY

Podea sportivă

Combiflex

descriere ŞI UTILIZARE

Podea cu protecție sporită pentru articulațiile sportivilor. Acest sistem de podea suspendată elastică constă din două părți:

  • Sistem de podea elastic de 39 mm grosime
  • Covor sportiv din PVC, de 8 mm grosime

Cu o grosime totală de 47 mm combină perfect avantajele de confort și siguranță ale sistemelor elastice în zonă și în punct.

Având o valoare remarcabilă de absorbție a șocului de C3, Combiflex protejează eficient articulațiile și cartilajele sportivilor. Datorită deformației verticale optime aveți o siguranța sporită a sosirii pe sol după ce ați sărit.

În toate cazurile, vă recomandăm să utilizați Vaporex T sau Vaporex care creează o barieră de vapori între sistemul nostru de pardoseală sport și suprafața de beton. VaprexT și vaporex vă protejează sistemul de pardoseală sport de umiditate.

Scroll to top