office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Ecrane şi folii de proiecţie   |   Ecrane și sisteme de prindere   |   Travel screen

ecran de proiectie sistem de prindere pentru calatorii turnee deplasari portabil usor de transportat si folie pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

Ecran de proiecție portabil

Travel Screen

accesorii ecran de proiectie sistem de prindere pentru calatorii turnee deplasari portabil usor de transportat si folie pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

descriere și utIlizare

Ecran de proiecție portabil cu folie de proiecție Front sau Retro.

Este un ecran de proiecție mobil ideal pentru instalații profesionale temporare. Este soluția potrivită pentru prezentări, evenimente sau spectacole ambulante.

Are un cadru din aluminiu solid pe două picioare. Lățimea maximă este de 6m, iar ecranele mai late de 5m au un cadru mai mare, precum și balamale și colțuri solide pentru o rezistență suplimentară.

Se asamblează ușor și rapid. Suprafața de proiecție nu face cute atunci cînd ecranul este montat. Nu sunt necesare unelte pentru montaj, deoarece cadrul și suportul utilizează propriile elemente de conectare. Are un cadru de aluminiu robust și ușor de transportat. Toate piesele ecranului se string într-o husă pe roți, ceea ce îl face ușor de transportat.

Poate fi folosit pentru proiecție în format 4:3 sau 16:9.

Scroll to top