office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

folie de oglinda de mari dimensiuni fara sticla pentru proiectie retro front twin holograme efecte speciale lumini umbre pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

Folie de oglindă
Giant Mirror

descriere și utIlizare

Această folie oglindă fără sticlă este perfectă pentru aplicații scenice, efecte speciale uimitoare sau pentru decoruri spectaculoase în cadrul evenimentelor. Folia reflectorizantă este montată pe un truss sau cadru și poate fi personalizată pentru orice dimensiuni. Captează instant atenţia la spectacole de teatru, operă, la expoziții, în parcurile tematice, studiouri de televiziune, muzee și așa mai departe. Cu această folie se pot realiza şi modele circulare.

GiantMirror este disponibil în 3 culori diferite, toate cu caracteristici foarte specifice. Alegerea culorii dvs. va depinde în mare măsură de efectul pe care doriți să îl obțineți.

SPECIFICAŢII tehnice

#1
Lățime 225
 cm
Lungime la comandă
Densitate 70 g/m²

#2
Lățime 393 cm
Lungime la comandă
Densitate 130 g/m²

Compoziție 100% PES
Clasa de ignifugare BS-2B (nu pentru culoarea 0520 de 225 cm lățime) / DIN-B1 (nu pentru culoarea 0520)

folie de oglinda de mari dimensiuni fara sticla complet transparente pentru proiectie retro front twin holograme efecte speciale lumini umbre pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

Folie de oglindă transparentă

Folia GiantMirror complet transparentă este potrivită pentru a crea holograme uimitoare și pentru a face să apară sau să dispară obiecte, așa-numitul efect “Pepper’s Ghost”. Cu iluminarea potrivită, folia va deveni complet invizibilă și va lăsa totul pe seama imaginației voastre artistice.

folie de oglinda de mari dimensiuni fara sticla semi transparenta pentru proiectie retro front twin holograme efecte speciale lumini umbre pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

Folie de oglindă
semi - transparentă

Atunci când transparența foliei este la fel de importantă ca și calitatea sa reflectorizantă, versiunea semi-transparentă de culoare argintie este cea mai bună alegere. În funcție de iluminatul de pe folie, faţă sau spate, aceasta devine oglindă sau geam transparent.

folie de oglinda de mari dimensiuni fara sticla opaca pentru proiectie retro front twin holograme efecte speciale lumini umbre pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

Folie de oglindă Mată

Folia mată GiantMirror este o alternativă versatilă la oglinzile originale din sticlă. Folia are îmbinări aproape invizibile și oferă o claritate și o reflexie aproape perfectă de cristal. Este o folie reflectorizantă bidirecțională.

Condiţii speciale de utilizare:

Temperatura și umiditatea pot avea un impact vizibil asupra foliei. Nu se recomandă utilizarea în exterior sau în deplasare.

Scroll to top