office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Ecrane şi folii de proiecţie   |   Ecrane şi sisteme de prindere   |   Cinescreen

ecran de proiectie sistem de prindere modular cu rama de aluminiu mascata de folie pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

ecran cu ramă
modulară de aluminiu

Cinescreen

descriere și utIlizare

Este un ecran pe un cadru de aluminiu modular negru, pentru montare pe perete sau prins de grila de scenă, se poate folosi cu folie de proiecție front sau retro.

Folia de proiecție este întinsă pe cadrul din aluminiu folosind  “Span-fix”,  iar cadrul este invizibil , fiind mascat de folie atunci cînd aceasta este montată.

Este ideal pentru suprafețe mari de proiecție și poate fi adaptat pentru locații diverse: cinematografe, săli de conferințe mari sau auditorium. Poate fi folosit la spectacole de teatru, operă, balet sau evenimente sau concerte sau la expoziții și muzee. Cadrul poate fi personalizat pentru a obține ecrane de proiecție cu forme și dimensiuni specifice.

accesorii ecran de proiectie sistem de prindere cu rama de aluminiu mascata de folie pentru cinema teatru film evenimente artistice corporate business prezentari de moda festivaluri de film proiectie de film decor de teatru operă concerte spectacole, festivitati gale de premiere ceremonii discursuri oficiale, spectacole de dans si balet

accesorii

1. Profil
2. Colț 0 °
3. Colț 45 °
4. Suport de perete
5. Clemă universală
6. Set comun
7. Pivot comun
8. Placă de îmbinare 0 °
9. Placă de îmbinare la 45 °
10. Set suspensie
11. Profil de asistență
12. Cablu de oțel
13. Bucla Spanfix Spiral Hook
14. Cârlig spiralat Spanfix T
15. Set de tensiune pentru cablu de oțel de 3 mm

Scroll to top