office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Materiale textile ignifugate   |   Catifele

Catifea ignifugată sau velur

Sunt disponibile într-o gamă variata și o paletă coloristică bogată, catifele din bumbac,
poliester sau mohair, cu diverse densități și greutăți. Pot fi folosite pentru cortine sau garnituri de scenă (ciclorame, fundal, pantaloni, sufițe și fuste) sau draperii pentru ferestre și uși. De asemenea pot fi folosite în decorurile și decorările pentru scenă, pentru săli de conferințe sau evenimente corporate, pentru platourile de filmare sau studiourile foto, săli de sport, expoziții și muzee. Catifelele au o funcție decorativă și una tehnică prin calitățile acustice sau de mascare a luminii.

Este o catifea de scenă sintetică grea ignifugată în fir, în mod permanent, pentru decoruri de teatru sau pentru draperii groase.

Este o catifea superbă, cu luciu satinat, cu o durată lungă de viaţă, produsă cu fire ignifuge în mod inerent și permanent.

Catifea de bumbac disponibilă într-o gamă de culori elegante, cu un luciu satinat, este una din cele mai folosite catifele pentru cortine de teatru.

Țesătură grea de mascare a luminii este folosită în teatru pentru garniturile de scenă sau în platourile de film sau TV.

Catifeaua uzuală pentru cortine mici și medii în sălile de teatru, operă, evenimente, sau în sălile de spectacole la şcoli, case de cultură.

Este perfecă pentru a masca lumina în orice teatru sau scenă şi pentru spectacole de turneu, deoarece este rezistentă la șifonare.

Scroll to top