office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Podele și covoare PVC

Podele şi covoare PVC

O gamă variantă de covoare PVC de înaltă calitate pentru orice fel de proiect, fie că aveți nevoie de studiouri și scene profesionale de dans, sau soluții acustice sau de trafic intens pentru clădiri de birouri, comerciale sau industriale. Covoarele PVC pot fi montate direct pe sol sau pe podele suspendate care asigură o amortizare superioară. Indiferent ce covor din vinil alegeți, nu uitați că utilizarea și îngrijirea corespunzătoare îi va menține durata de viață. 

special concepute pentru a proteja articulaţiile dansatorilor, iar în funcţie de dansul practicat puteţi alege grosimi şi structuri diferite.

Covoarele noastre de vinil îţi oferă o podea de scenă strălucitoare, rezistentă la utilizare intensă, în culorile şi finisajele dorite.

Aceste covoare de vinil au proprietăţi acustice foarte înalte, de până la 19 dB şi se pretează la o gamă variată de clădiri publice.

Covoare PVC special concepute pentru a fi rezistente la uzură intensă, la foc şi la tot felul de intemperii şi uşor de întreţinut.

Covoarele PVC sportive sunt create speciale pentru a proteja articulaţiile sportivilor în timpul antrenamentelor şi competiţiilor.

Podele de dans oferă o protecție suplimentară dansatorilor și se acoperă cu un covor de vinil sau cu o suprafață aprobată din lemn de esență tare.

Accesoriile potrivite pentru sala ta de balet de la domiciliu, sau sala ta profesională de repetiţii, precum bare de balet sau folii de oglindă.

Pentru a asigura durata de viață a covoarelor PVC achiziționate, este necesară montarea și îngrijirea corespunzătoare. 

Scroll to top