office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Podele și covoare PVC   |   Covoare PVC pentru dans

COVOARE PVC PENTRU DANS

Alege dintr-o gamă variată de covoare PVC pentru dans. Aceste covoare PVC sunt special concepute pentru a proteja articulaţiile dansatorilor, iar în funcţie de dansul practicat puteţi alege covoare de grosimi şi structuri diferite. Covoarele au o calitate superioară şi pot fi montate permanent în sălile dvs de dans sau sunt portabile şi pot fi rulate şi luate cu dvs în deplasări şi turnee.

PREMIUM

Disponibil în șapte combinații de culori, acest covor PVC este multifuncțional, ultra-ușor și reversibil, cu o culoare diferită pe fiecare parte.

PREMIUM

Are aceleași caracteristici ca și Harlequin Duo, dar prin adăugarea unui nou strat de fibră minerală, acum este și mai stabil.

PREMIUM

Este întărit cu o armătură din fibră minerală și de un suport flexibil din spumă pentru o protecție suplimentară și un plus de comfort.

PREMIUM

Suprafața ușor gofrată are o aderență excelentă, iar finisajul mat îl face extrem de popular printre designerii de lumini.

PREMIUM

Un covor PVC multifuncțional extrem de dur, rezistent, destinat numai instalărilor permanente sau semipermanente, fie pe scenă, fie în studioul de practică.

PREMIUM

La 8,5 mm, este cel mai gros covor de dans de pe piață. Este fabricat din vinil întărit cu o fibră minerală dură ţesută și spumant pentru a oferi protecție împotriva podelelor dure.

PREMIUM

special pentru a satisface nevoile dansatorilor de hip-hop și de street dance de a aluneca liber, dar în siguranță în același timp.

FRIENDLY

Broadway 17 este un covor reversibil compact, în special pentru spectacole de dans / balet, cu armătură din fibră de sticlă pentru o stabilitate sporită.

 

FRIENDLY

Este rezistent la uzură, având o suprafață reliefată,  antiderapantă, iar datorită întăriturii fibrelor de sticlă are o stabilitate foarte bună.

FRIENDLY

Este un covor nereversibil cu o suprafață netedă pentru dans / balet și alte spectacole, studio sau săli profesioniste sau deplasări şi turnee.

FRIENDLY

Covor PVC pentru evenimente, durabil, cu o suprafață în relief, rezistent la alunecare pentru dansuri, evenimente și spectacole.

FRIENDLY

Are un suport gros din spumă, care protejează articulațiile dansatorilor și sportivilor şi o suprafață în relief, antiderapantă.

FRIENDLY

Grosimea sa crescută îi protejează pe dansatori de pardoseala dură atunci când sar. Covorul ideal pentru dansurile pline de lovituri de picioare și sărituri.

Scroll to top