office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Podele și Covoare PVC   |   Podele de dans   |  Harlequin Woodspring

Woodspring podea suspendata de dans si scena pentru covoare pvc vinil sau placa dura de lemn pentru protejarea articulatiilor dansatorilor amortizarea socurilor dans contemporan street hip hop percusiv sportiv yoga aerobic zumba balet scena teatru opera sala profesionala studio la domiciliu sali de evenimente fixe sau mobile, sali de repetitii sau de antrenamente, spectacole, case de cultura

PREMIUM

Podea de dans premium

Harlequin Woodspring

descriere ŞI UTILIZARE

Harlequin WoodSpring® este un sistem de podea suspendată montată permanent. Acest sistem este o actualizare a construcției tradiționale de „țesătură de coș”, originară din secolul al XIX-lea. Interpretarea modernă dată de Harlequin îmbină o abordare tradițională a construcției cu tehnologia materialelor actuale. Construcția „arcului” din țesătură de coș provine din flexibilitatea naturală a nuielelor și recuperarea stratului triplu de șipci, care este îmbunătățită de tampoane din elastomer absorbant de șocuri.

Harlequin WoodSpring® este format dintr-un strat triplu de lamele din lemn așezate în unghiuri drepte unul pe altul pe tampoane din elastomer absorbant de șocuri la partea inferioară a ultimul strat. Suporturile sunt apoi acoperite cu un strat dublu de panouri semi-flexibile și acoperite fie cu un covor PVC Harlequin, fie cu lemn de esență tare.

Harlequin WoodSpring® este un produs emblematic, cu instalare personalizată, exclusiv de către colaboratorii Harlequin. Fiecare instalare personalizată este susținută de o garanție Harlequin WoodSpring® poate fi folosit cu un covor de vinil Harlequin sau cu o suprafață aprobată din lemn de esență tare.

Când să folosești această podea?

Harlequin WoodSpring® este indicat studiourilor de dans profesionale sau la domiciliu, sălilor de repetiții, sălile de balet și operă. Poate fi folosit și ca podea pentru Dojo.

SPECIFICAŢII tehnice

  • Podea de dans PERMANENTĂ
  • Grosimea minimă a podelii 91mm
  • Greutatea minimă a podelii 24 kg/m²
  • Standarde de testare DIN 18032-2
  • Absorbţie medie a şocului 64%
  • Sarcina maximă punctuală (BS EN 1195) 924kg
Scroll to top