office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Scaune și gradene

scaune, fotolii și gradene

Toate scaunele, fotoliile şi sistemele de tribune telescopice sunt făcute pe comandă după specificaţiile proiectului dumneavoastră. Materialele folosite sunt de calitate superioară, rezistente la foc si la frecare şi la utilizare intensă. Scaunele şi fotoliile sunt potrivite pentru săli de teatru, de cinema, de evenimente, de conferinţe, săli de instituţii guvernamentale, stadioane, săli de sport sau polivalente. Puteți alege dintr-o gamă variată de modele şi accesoriza modelul ales cu suporturi de pahare, măsuţe, pernuţe, etc. 
Contactați-ne pentru a realiza împreună scaunele și fotoliile dorite! 

Scaune şi fotolii potrivite pentru orice fel de auditoriu, pentru săli de teatru, conferinte, operă, concerte, ambasade și clădiri guvernamentale, instituții.

Scaune şi fotolii special concepute pentru a asigura un maxim de comfort şi durabilitate în sălile de cinema sau de home-theater, cinema la domiciliu.

Indiferent că ai nevoie pentru un stadion interior sau exterior, o sală de sport pentru universitate sau şcoală sau o sală polivalentă, aici găseşti scaune pentru tribune, pentru public dar şi pentru jucători.

Soluţia perfectă pentru săli multi-funcţionale. Electrice sau manuale, fixe sau mobile, prin extindere aveţi instant o tribună cu scaune, iar prin strângere aveţi un spaţiu generos.

SCAUNE ȘI GRADENE
Scroll to top