office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Mobilier

MOBILIER

Mobilăm complet sălile de clasă ale școlilor și grădinițelor, precum și clădirile de birouri, cabinetele individuale, recepțiile, restaurantele și cafenelele. Alegeți dintr-o gamă variată și colorată de modele sau contacți-ne pentru a realiza împreună cu echipa noastră de designeri mobilierul dorit! 

pupitru dublu elevi scolari si prescolari scoli primare, gimnaziale dar şi licee grădiniţe, after-school , centre lingvistice, centre educaţionale, sali de cursuri, de clasa cu sertar

Mobilier Şcolar

în curând…

Pupitre individuale şi duble pentru elevi, catedre, dulapuri, rafturi bibliotecă sau mobilier pentru vestiare sau cantine.

O gamă variată de canapele, fotolii şi scaune de lux pentru recepţii, lobby-uri, săli de cinema, hoteluri, restaurante şi cafenele, etc.

mobilier birou pentru sediile firmelor, afacerilor, corporatiilor, pentru spatii de coworking, pentru cabinetele managerilor, directorilor, anagajati, pentru salile de sedinte, receptii si zone de primire, cabinete individuale medicale, psihologice, secretariate, etc. mese dulapuri scaune rafturi masute de cafea canapale fotolii

mobilier office

în curând…

Mobilier pentru birouri manageriale, cabinete individuale, săli de şedinţe, clădiri de birouri, sedii de firme sau de corporaţii, spaţii de coworking.

Pentru evenimentele sociale, concertele în aer liber, festivalurile de film sau artistice, aveţi posibilitate de a oferi publicul dvs. un plus de comfort şi de distracţie.

Mobilier
Scroll to top