office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Materiale textile ignifugate

MATERIALE TEXTILE IGNIFUGATE pentru scenă

O gamă variată de țesături, pânze, plase, tiuluri, catifele pentru scenă, teatru, operă, săli de spectacole, dans, balet, evenimente artistice sau business, testate conform standardelor de ignifugare acceptate la nivel internațional. Pot fi montate ca şi cortină, ca sufiţe şi pantaloni, ciclorame şi fundale pentru piesele de teatru. Ţesăturile sunt de calitate superioară, pot absorbi lumina şi sunetul, reducând zgomotele şi ecoul. Pot fi folosite ca decoruri strălucitoare şi moderne sau pot fi folosite ca fundaluri de proiecţie pentru a realiza tot felul de efecte speciale cum ar fi holograme. Consultanţii noştri vă sunt aproape pentru a vă ghida să alegeţi materialele potrivite pentru a transpune în realitate ideile dvs. artistice.  

O gamă bogată şi colorată de catifele din bumbac, poliester sau mohair, pentru cortinele, draperii, garnituri de scenă pentru teatru, spectacole, operă, balet, evenimente artistice.

Aceste materiale opace sunt modalitatea ideală de a regla lumina într-un teatru sau orice locație. Pot fi folosite ca draperii, cortine, garnituri, fundaluri, panouri de mascare.

Aceste materialelor textile pot absorbi sunetul și îl direcționa către auditor. Perfecte pentru scene de teatru, operă, studiori de înregistrare, săli de repetiții dans, balet, muzică, actorie.

Utilizarea temporară sau permanentă va adăuga o notă de culoare și personalitate decorului, scenei de teatru, operă, film sau sălii de evenimente, expoziții, showroom.

Țesăturile extra largi de muselină sau pânză pentru ciclorame, fundaluri de studio și scenă, chromakey oferă o suprafață perfectă pentru o distribuție uniformă a luminii. 

Pânze scenice cu structură de plasă sau ţesătură rară sunt baza pentru efectele spectaculoase de lumină pe scenă. Potrivite pentru spectacole de teatru, operă, balet, dans, evenimente.

Țesături flexibile care pot crea orice formă 3D și pot funcționa ca suprafețe de proiecție front sau retro. Potrivite pentru scenă de interior sau exterior, spectacole, teatru, operă expoziții, showroom, evenimente.

Țesăturile transparente şi rafinate adaugă un aspect de lux decorului evenimentelor, spectacolelor de teatru, operă, balet, dans, expozițiilor, showroomurilor, festivalurilor, evenimentelor artistice sau culturale.

Materiale textile ignifugate, ţesături, pânze, plase, chromakey, catifele, velur pentru cortine, draperii, garnituri de scenă, de teatru, operă, decoruri pentru film, balet, săli de evenimente, conferințe, spectacole, efecte speciale, festivaluri
Scroll to top