office@sferadekor.ro
+40 721 200 690     +40 758 050 472

Materiale scena

Materiale ignifugate pentru scena, teatru, film, evenimente artistice si business

Home   |   Mobilier   |   Mobilier office

MOBILIER OFFICE, PENTRU BIROURI și cabinete

Mobilier pentru birouri de la A la Z. Realizăm mobilier pentru sediile firmelor sau corporaţiilor, pentru birouri angajaţi sau manageri şi directori, pentru săli de şedinţe, pentru recepţii şi zone de primire. Mobilierul nostru office se pretează şi pentru spaţiile de coworking sau pentru cabinetele şi birourile individuale. Pe lângă mesele şi birourile de diferite forme şi pentru diferite destinaţii, realizăm măsuţe, dulapuri, rafturi, toate în acelaşi stil pentru a oferi spaţiului dvs. un fler profesionist. Completăm oferta cu scaunele de birou ergonomice.

Mobilăm complet la comandă biroul dvs. toate piesele având acelaşi stil estetic: birouri, mese, scaune pentru manager şi invitaţi, canaperele şi fotolii de aşteptare, dulapuri, etc

Potrivite pentru recepţii în clădirile de birouri sau în sediile de firme sau de corporaţii, magazine şi showroomuri.

Mobilier complet pentru sălile de întâlniri și ședințe ale firmelor și corporațiilor. De la mese, la scaune, la canapele, etc.

Scaunele de birou reprezintă un element esențial, astfel că puteți alege dintr-o gamă variată de modele pentru manageri sau invitați.

Scroll to top