Home   |   Panouri acustice

panouri acustice

Panourile acustice sunt soluția de care aveți nevoie pentru absorbția sunetelor nedorite, a zgomotului,
a gălăgiei și a ecourilor în orice fel de spațiu cu trafic. Cu ajutorul panourilor acustice creați o oază de liniște în interioarele aglomerate precum în clădiri de birouri, conferințe, evenimente, săli de teatru, operă, cinema, hoteluri, restaurante, clădiri industriale, etc. Împreună stabilim designul și specificațiile tehnice necesare proiectului dumnevoastră.

Soluția perfectă pentru a crea un spațiu izolat și liniștit în interiorul unui open-space sau a unei locații de mari dimensiuni.

Panouri acustice pentru perete din materiale diverse și design modern, personalizat, cu înaltă performanță acustică.

Panouri acustice pentru tavan cu înalte calități de absorbție a zgomotului și a ecoului, potrivite pentru o gamă variată de locații,

Panouri decorative cu calități acustice și design modern. Îmbracă orice sală unde aveți nevoie de controlul sunetului cu o atmosferă glamorous.

Panouri acustice pentru absorbția zgomotului, gălăgiei în clădiri de birouri, telecomunicații, săli de teatru, operă, filarmonică, concerte, curs, lectură, conferințe, evenimente, aule universitare, cinema, hoteluri, restaurante, clădiri industriale
Scroll to top