Home   |   Panouri acustice   |   Panouri acustice pentru tavan   |   Panouri Canopy

panouri acustice deflectoare tavan ce absorb sunetul pentru tavan modele si culori diferite pentru sali de conferinte lectura auditorium teatru opera sali de filmarmonica si concerte interioare institutii educationale scoli universitati sali de lectura amfiteatre aule universitare retail malluri centre comerciale horeca restaurante cafenele hoteluri spatii aglomerate hale industriale sportive receptii muzee

Panouri de tavan canopy

Modele și configurații personalizate

Descriere și utilizare

Panourile “Canopy” răspund nevoilor dvs. acustice și estetice, având o performanță de absorbție a sunetului puternică. Pe lângă reducerea zgomotului și ecoului, panourile au un design arhitectural deosebit. Ele pot fi agățate pe tavan, iar înălțimea, forma și culoarea fiecărui panou poate fi personalizată pentru a crea modele inedite.

Panoul Acoustima® Canopy oferă un aspect curat, minimalist, cu control acustic echilibrat. Este disponibil în diferite dimensiuni, forme și culori. Ideal pentru reducerea ecourilor și reflexiilor în clădirile de birouri, holuri, săli de conferințe, săli de recepție, muzee sau chiar în aer liber. Acest panou acustic are o greutate redusă și este ușor de instalat. Panoul vine dotat cu un set special de suspensii pentru instalare.

 

Material principal: Panou de vata de sticlă cu o densitate de 95 kg / m3.  Sau spumă.

Dimensiuni: Poate fi produs în dimensiunile dorite.

Grosime: 40mm

Mod de aplicare: Panoul are propriul sistem de agățare.

Utilizare: clădiri de birouri, hoteluri, holuri, săli de conferințe, săli de recepție, restaurante, terase, muzee sau locații în aer liber.

Scroll to top