Home   |   Panouri acustice   |   Panouri acustice pentru tavan   |   Panouri Baffle

panouri acustice deflectoare ce absorb sunetul pentru tavan modele si culori diferite pentru sali de conferinte lectura auditorium teatru opera sali de filmarmonica si concerte interioare institutii educationale scoli universitati sali de lectura amfiteatre aule universitare retail malluri centre comerciale horeca restaurante cafenele hoteluri spatii aglomerate hale industriale sportive

Panouri de tavan Baffle

Modele și configurații personalizate

Descriere

Panourile “Baffle” reprezintă un sistem de plafoane acustice, acoperite pe ambele părți de material și atârnate la înălțimea dorită.

Sunt o soluție pentru îmbunătățirea acusticii interioare pentru că amortizează sunetul prin reflectarea acestuia pe suprafețele panourilor. Panoul deflector este montant pe un sistem de agățare și orientat spre ambele direcții ale camerei. El reprezintă un mod foarte eficient de a reduce ecoul, zgomotul și gălăgia spațiilor publice sau de trafic intens.

Grosime: de la 20 mm la 50 mm și opțiuni de suprafață și culoare de la 15 mm x 30 mm la 1200 mm x 2400 mm în dimensiuni personalizate.

Toate panourile deflectoare au un kit de sistem de suspensie pentru o instalare ușoară. Puteți crea un design unic de tavan cu diferite înălțimi personalizând înălțimea fiecărui panou prin folosirea sistemul de suspensie.

utilizare

Aceste panouri acustice pot fi utilizate în camere multi-funcționale și în spații mari care necesită reducerea ecoului undelor sonore extreme, cum ar fi spaţii industriale, săli de sport, săli de concerte, foaiere şi lobby-uri.

Scroll to top